Mission

KonZentas mission er at rekruttere de special- og overlæger, som Sundhedssektoren behøver for at kunne løfte dennes forpligtelse om at helbrede og behandle. Derfor går vi aldrig på kompromis med kvalitet og service i rekrutterings- og fastholdelsesprocessen.

Samtidig er vores mission at være en attraktiv arbejdsplads med højt til loftet og en nærværende ledelse, hvor der er stor fokus på ‘having fun’ i hverdagen.

 

Vision

KonZentas mål er at fastholde positionen som markedsledende leverandør af special- og overlæger til Sundhedssektoren i Danmark.

Endvidere har vi på sigt ambition om at blive markedsledende totalleverandør af speciallægeydelser til Sundhedssektoren.

 

Værdier

Hos KonZenta har vi fire grundværdier, som definerer, den måde vi arbejder og agerer på. Værdierne skal kendetegne KonZenta som arbejdsplads og samtidig også udtrykke de grundlæggende bagvedliggende personaleholdninger. Det er vigtigt for os, at både kunder, læger og internt personale kan spejle sig i vores nedenstående værdier. Overordnet defineres og forklares vores fire værdier på følgende måde:

 

 

 

Viden

Vi kender markedet, vi kender lægerne, og vi kender vores samarbejdspartnere. Du vil derfor uanset tilknytning til os opleve stor ekspertise uanset kontaktflade. Desuden kender vi alle regler og love vedr. cross border rekruttering og social sikring i Skandinavien. Vores samlede viden er nøgleordet i alle vores koncepter.

Fleksibilitet

Vi tror på frihed under ansvar, og på at man med gensidig fleksibilitet kommer længst. Fleksibiliteten kommer til udtryk i vores 24/7 koncept, samt i de forskellige arbejdsmuligheder vi tilbyder både internt og for læger og samarbejdspartnere.
Z

Velforberedt

Via vores lange erfaring kender vi altid “next step” i processen for både kunde og læger. Vi stræber efter at være velforberedte i alle faser af rekrutterings- og fastholdelsesprocessen, da det giver en tryghed overfor både den ansatte og vores samarbejdspartnere.

Trivsel

Trivsel er ikke en selvfølge, men noget vi som arbejdsgiver og leverandør skal arbejde hårdt for hver dag. Vi mener, at alle har ret til trivsel, og vi stræber efter at gøre glæde og tilfredshed som en fast del af hverdagen – hvad end det er for vores læger eller samarbejdspartnere.