Om os 

KonZenta er et ambitiøst og dynamisk rekrutteringsfirma, der rekrutterer/headhunter skandinaviske og europæiske special- og overlæger til ansættelse på danske hospitaler

Vores store succes med rekruttering skyldes vores unikke kvalitet-, kontinuitet- og fastholdelseskoncept samt vores høje serviceniveau overfor både kunder og læger. KonZenta er i branchen kendt som dem med det bedste netværk, og tilmed dækker vi alle lægespecialer. Vi har samlet mere end 50 års erfaring i branchen, og har en omfattende ekspertise i cross-border rekruttering samt fastholdelse af lægen. For os gælder det om at være velforberedte i både rekruttering-, matchning- og integrationsfasen, og vi mener, at kvalitetssikring er et nøgleord. Vi er i dynamisk udvikling, og sætter trivsel og arbejdsglæde i højsædet i hverdagen, og vi lægger stort vægt på at have det sjovt med hinanden. Vi har i dag syv ansatte fordelt på kontorer i henholdsvis Malmø, København og Nørresundby.

 

Hvad betyder KonZenta?

Navnet, KonZenta, er en omformulering af esperanto ordet konsensus, som betyder at nå til enighed i fællesskab –  i vores tilfælde opnås konsensus mellem lægen, kunden og KonZenta.

 

Logoet

Logoets prikker har også en vigtig betydning i forhold til konsensus. De tre orange prikker symboliserer treenigheden i samarbejdet mellem KonZenta i midten og henholdsvis kunden og lægen på hver sin side. Logoets blå prikker symboliserer alle de steps, som skal gå op i en højere enhed, for at alle parter kan opnå konsensus.

 

ISO 9001: 2015

KonZenta er ISO-certificeret inden for ISO 9001: 2015. Certificeringen er gældende både for KonZenta Aps, KonZenta Sverige Filial og KonZenta AB. En certificering inden for ISO 9001: 2015 betyder, at KonZenta leverer services, der opfylder kunde- og lovmæssige krav, samt vi har et godkendt kvalitetsledelsessystem, der løbende bliver opdateret i forhold til vores kvalitetssikring.