I maj månad har vi nöjet att få lära känna vår Bemanningschef Emma Lundkvist Richkin ännu bättre i et medarbetarporträtt.

Vad är min roll på KonZenta och vilka ansvarsområden har jag
Jag är Bemanningschef på KonZenta och är ansvarig för bemanningen i Sverige.

Vad har jag tidigare arbetat med?
Jag har arbetat i bemanning och rekryteringsbranschen sedan 2006. Under de senaste 9 åren så har jag arbetat med bemanning och rekrytering inom vårdsektorn i olika roller och mot olika nordiska länder.

Hur ser en typisk arbetsdag ut?
Vad som är spännande med att arbeta med människor är att det inte finns en typisk arbetsdag. Det finns ständigt nya prioriteringar att göra, utifrån vad som händer i verksamheten.

Men mina arbetsdagar fylls av samtal med trevliga människor – uppdragsgivare, konsulter och kandidater. Jag har hand om avtalsskrivning och i perioder så blir det mycket tid som går åt till anbud på olika ramavtal.

Den viktigaste uppgiften med detta är dock att sedan förvalta det förtroende som vi fått av landstingen då vi fått tilldelat ramavtalskontrakt och bemanna de avropade uppdragen med duktiga läkare.

I detta arbete ingår bland annat kvalitetssäkring av kandidater, förbereda allting praktiskt inför ett uppdrag och upprätthålla ett gott samarbete med både kunder och konsulter.

Vad jag tycker bäst om mina arbetsuppgifter?
Jag älskar kombinationen av att jag å ena sidan får möjligheten att vara helt introvert och ”nörda” in mig i avtalsskrivning eller arbeta med exempelvis skatte- avtal- eller socialförsäkringsfrågor – samtidigt som jag å andra sidan får vara extremt social och tala med så många intressanta människor som ger så mycket av sig själva och som ger mig mycket energi. Jag tror att jag har världens roligaste jobb.


Varför är KonZenta en bra arbetsplats?
Jag som medarbetare värderar kunskap, ansvarstagande och arbetsglädje extremt högt. Jag har förmånen att arbeta på ett företag fylld med människor som besitter just de kvalitéer som jag värdesätter. Jag drivs av att vara omringad av människor som brinner för det de gör och som arbetar intensivt, men som samtidigt har sin imponerande höga kunskapsbas i botten. En djup kunskap om det en sysslar med tillsammans med det brinnande intresset gör att det finns stort ansvarstagande i verksamheten. KonZenta för mig är ett bolag där alla alltid är behjälpliga för varandra – oavsett om det är interna eller externa kontakter. Alla, oavsett roll i organisationen, arbetar operativt och bryr sig genuint om både det och dem som vi arbetar med. Det för mig är en fantastisk företagskultur och jag känner mig ärligt djup priviligierad att vara en del utav den.

Så här beskriver jag mig själv bäst
Tre ord som jag tror bäst beskriver mig är nördig, snäll och envis. Jag spenderar min fritid tillsammans med familjen, min make och våra två barn. Ett annat intresse är att samla på högskolepoäng, vilket jag oftast gör efter att barnen lagt sig. Jag har pinsamt många utan att ha plockat ut någon examen, men jag förväntar mig att bli färdig jurist i slutet av 2020.

 

Har du några frågor till Emma, så är du alltid välkommen att kontakta henne på

+46 760 06 79 78 eller skicka ett mail till henne emma.lundkvist@konzenta.com