Hvad betyder fleksibilitet for dig?
I KonZenta går vi langt for fleksible løsninger, som tager hensyn og passer til alle.

Fleksibilitet er et at vores fire værdiord, og vi forstår fleksibilitet således:
Vi tror på frihed under ansvar, og på at man med gensidig fleksibilitet kommer længst. Fleksibiliteten kommer til udtryk i vores 24/7 koncept, samt i de forskellige arbejdsmuligheder vi tilbyder både internt og for læger og samarbejdspartnere.

Det er særligt vigtigt for os at have fleksibiliteten for øje, når vi skal på interview med en læge hos en kunde. Inden interviewet sørger vi for grundigt at få afstemt kundens og lægens ønsker i forhold til krav til stillingen, arbejdsskema og arbejdsopgaver.

Vores bedste værktøj til at få skabt fleksible løsninger, er den åbne dialog!

Vi oplever særligt at dette er med til at sikre, at vi får etableret et gensidigt samarbejde, hvor der hele tiden er interesse for at finde en fælles løsning.

I forhold til vores kunder, sørger vi for hele tiden at tilpasse deres ønsker. Dette gør vi blandt andet ved at have en god løbende kontakt med dem, samt vi også foretager evalueringer af vores samarbejde, som gør det lettere for os at tilpasse og være fleksible.

Vores læger oplever særligt fleksibilitet fra KonZentas side af, gennem den personlig kontaktperson de har tildelt, som er tilgængelig 24/07, og står klar til at hjælpe med alt. Kontaktpersonen er hele tiden på forkant, således at lægens ønsker oftest kan løses hurtigt. Denne åbne dialog skaber et stort engagement fra begge parter i forhold til at være fleksible over for hinanden.

Vi har også skabt nogle rammer inden for KonZenta, hvor medarbejderne er fleksible og går langt for hinanden. Her har vi også hele tiden den åbne dialog, som muliggøre, at vi kan handle hurtigt på ting, og skabe nogle gode løsninger. Denne fleksibilitet vi har med hinanden, skaber et meget positivt miljø, som i særdeles også bliver afspejlet, når vi er sammen med vores kunder og læger.