Er du europæisk uddannet speciallæge og ønsker at komme til Danmark og praktisere indenfor dit speciale?

Vi samarbejder med en af Europas førende leverandører af EU-læger. De står for hele rekrutteringsfasen inkl. sproguddannelse i dansk, og vi kan derfor koncentrere os om hele integrationen af dig og din familie via vores unikke fastholdelseskoncept. Integrationen indebærer blandt andet hjælp med skole/børnehaveplads til dine børn, møbleret bolig, forsikringer, skat og et arbejde til en evt. ægtefælle. Vi bruger de første tre år af ansættelsen på at integrere dig og din familie i Danmark, således både vi og du er trygge ved en fastansættelse på hospitalet derefter.

Vi har stor fokus på den personlige kontakt og på at levere markedets højeste serviceniveau, så derfor har du og din familie en ‘one-point-of-contact’, som altid står til rådighed for dig. Du skal derfor ikke igennem flere led, hvis du har behov for hjælp til eventuelle udfordringer i forbindelse med dit ophold i Danmark.

Det er et krav for ansættelse i Danmark via os, at du har minimum fem års erfaring som speciallæge, og ydermere består B2 niveau i dansk.

 

Lyder dette interessant? 
Kontakt Kasper Madsen på +45 22 58 38 91/ kasper.madsen@konzenta.com og få en uforpligtende samtale om hvad vi kan gøre for netop dig.