Er du skandinavisk godkendt special- eller overlæge, og søger nye udfordringer i Sverige?

 

l

Fleksible skemaløsninger

Vi udarbejder et arbejdsskema ud fra dine ønsker og din specifikke sociale situation.

Attraktiv løn

KonZenta tilbyder en attraktiv løn, og vi hjælper med bolig og rejser.

One-point-of-contact

Du får din egen personlig kontaktperson som altid er tilgængelig. KonZenta hjælper dig med alt det som du har brug for.

KonZenta tilbyder dig muligheden for at arbejde inden for dit specialområde i Sverige. Du får muligheden for at prøve noget nyt gennem KonZenta. Ønsker du at prøve at arbejde for en anden arbejdsgivere under en kortere periode, eller søger du efter en ny arbejdsplads? KonZenta kan tilbyde dig et attraktivt vikariat i Sverige. Vi hjælper dig med alt det praktiske omkring din ansættelse plus vi finder bolig og hjælper med rejser. Vi vil være tilgængelige for dig under hele din ansættelsesperiode. Du får din egen personlig kontaktperson som vi kalder din ”one-point-of-contact”, som står til din rådighed i din tid hos KonZenta.

Tryghed og service 

Vi ved at tryghed og service under ansættelsen er vigtige faktorer for at du kan trives i dit vikariat. KonZenta tilbyder dig en tryghed og service ud over det sædvanlige med din kontaktperson, som altid er der for DIG. Vigtigst af alt er KonZenta for dig døgnet rundt hele året.

Bolig og rejser 

KonZenta sørger for at hjælpe dig med det praktiske omkring booking af eventuelle rejser og bolig.

 

Lyder dette interessant?

Du er meget velkommen til at kontakte Emma Lundkvist Richkin på +46 760 06 79 78 eller emma.lundkvist@konzenta.com for en ubetinget samtale om, hvordan vi kan hjælpe dig, eller du udfylde nedenstående formular, så kontakter vi dig, når vi får et job inden for dit specialområde.

 

Jobagent

Hver uge får vi nye og spændende jobstillinger ind. Stå først i køen og modtag en mail, når der dukker et job op indenfor netop dit specialområde.

Udfyld formularen med navn, email og specialområde og så giver vi dig besked.

Hvem ved – måske finder du dit næste job her?