Vi har fokus på dig og dine behov

– og vi stræber altid efter at finde det perfekte match mellem dig og vores kunder samt efter at gøre rekrutteringsprocessen nem for begge parter

Fælles for alle vores koncepter er, at de bygger på kvalitet, kontinuitet og fastholdelse. KonZenta sætter altid dig i første række, og vi har fuld fokus på, at du får den bedste oplevelse i forbindelse med dit ophold i Danmark. Vi går aldrig på kompromis med kvalitet og service i rekrutterings- og fastholdelsesprocessen. Vi har høje forventninger til dig, og du kan roligt have det samme til os. Vores koncept bygger på idéen om, at du skal koncentrere dig om selve jobbet og det faglige, mens vi hjælper, guider og integrerer dig efter arbejdsdagen er slut – vi er der 24/7 for dig.

Rådgivning

√ Samlet 50 års brancheerfaring
√ Tæt samarbejde med de danske hospitaler
√ Professionel vejledning og rådgivning under hele forløbet

Fordele

√ Meget attraktiv lønpakke
√ Vi finder og møblerer en bolig til dig
√ Fleksible skemaløsninger
√ Dansk sprogkursus hvis nødvendigt
√ ‘One-point-of-contact’

Tryghed

√ 24 timers service
√ Du skal trives på og udenfor arbejde
√ Vi håndterer alt i rekrutterings- og integrationsprocessen

Vi opbygger relationer og tryghed gennem kontinuitet

Når du arbejder på et dansk hospital via os, vil du opleve, at du i højere grad kommer til at arbejde mere klinisk end du er vant til. Vi arbejder målrettet for, at vores læger slipper for så meget administrativt arbejde, således du kommer til at arbejde med det, du er bedst til – patienterne. Der er desuden på langt de fleste hospitaler mere personale på afdelingerne i Danmark end i Sverige. Vores fokus på kontinuitet i ansættelsen gør, at du bliver betragtet på lige fod med de fastansatte læger i stedet for som vikar. Dette betyder, at du bliver en fast integreret kollega, hvilket skaber stærke relationer og tryghed til både patienterne og personalet.

Vi ønsker, at du skal blive længe 

Vi har stor fokus på personlig kontakt, ærlighed, kvalitet og tillid. Vi tilbyder markedets højeste serviceniveau til både læger og kunder, og vi arbejder med ’one-point-of-contact’ samt 24/7 service. På denne måde sikrer vi, at eventuelle udfordringer der kan opstå altid løses af samme kontaktperson, som er ansvarlig for både lægen og kunden.

Vi har desuden stor fokus på, at du skal trives i Danmark – også udenfor arbejdstiden. Derfor arrangerer vi ofte fællesarrangementer, events, lægemiddage, konferencer, foredrag osv., og vi byder altid gerne på kaffe på et af vores tre kontorer.

Hvad siger andre læger?

Hvordan er det at arbejde i Danmark? Er det svært at undvære sin familie? Og hvad med sproget?

Du har sikkert en masse bekymringer og spørgsmål, hvis du overvejer at arbejde i Danmark. Se med i nedenstående videoer og hør hvordan andre læger, som har stået i din situation, har oplevet det.

Thomas Linné

Klinisk onkolog

Eva Gustafsson

Børne- og ungdomspsykiater

Bo Lindahl

Børne- og ungdomspsykiater