Er du skandinavisk godkendt special- eller overlæge, og ønsker du dig et længerevarende konsulentjob af minimum seks måneders varighed?

l

Fleksibel skemaløsning

Vi udarbejder sammen dit ønskeskema, som er mest optimal for dig og din familiesituation.

Attraktiv lønpakke

Vi tilbyder en unik lønpakke bestående af en løn på mellem SEK. 70.000 – 80.000,- efter skat plus gratis bolig og t/r rejse pr. måned.

One-point-of-contact

Du får tildelt din egen kontaktperson, som altid står til rådighed. Vi hjælper dig med netop det, du har behov for.

R

Fordele

Vi hjælper dig med alt praktisk i forbindelse med dit ophold i Danmark, og vi betaler tilmed en t/r rejse hjem til Sverige pr. måned.

Vi tilbyder dig en unik chance for et arbejdsophold i Danmark indenfor dit specialområde. I Danmark arbejder du mere klinisk og mindre administrativt, end du er vant til i Sverige, og du bliver tilbudt yderst attraktive økonomiske forhold. Vi er meget fleksible, når det gælder din skemaløsning, og vi går op i, at det passer til dig og din familiesituation. For at du bedst muligt kan koncentrere dig om dit arbejde, hjælper vi med alt fra ansøgning om dansk autorisation og dansk møbleret bolig, til pension og social sikring. Vi tilbyder dig også at komme på dansk sprogkursus, hvor du vil lære at gøre dig forståelig på dansk. Du får tildelt en “one-point-of-contact” kontaktperson, som altid står til rådighed, hvis du har behov for hjælp.

Økonomi 

I Danmark bliver du betragtet som højtuddannet arbejdskraft med specialistviden, og du har derfor mulighed for at arbejde på ekspertskatten, forudsat visse betingelser er opfyldt. På ekspertskatten betaler du blot 32,84% i skat på al lønindkomst, og tilmed er der ofte en positiv kursdifference i forhold til den danske krone. De fleste af vores læger vælger at arbejde 3 uger pr. måned med efterfølgende 9 sammenhængende fridage eller mandag til torsdag alle 4 uger pr. måned. For sådanne skemaer ligger lønnen på mellem 70.000-80.000 SEK efter skat pr. måned.

Tryghed og service 

Vi ved, at tryghed og ikke mindst service i ansættelsesperioden er vigtig, for at du trives i Danmark. Vi giver dig tryghed ved at stå for ALT det praktiske i forbindelse med din ansættelse: lønudbetalinger, skat, pensioner, forsikringer, social sikring, bolig i Danmark inkl. møblering, årsopgørelser etc. Vi stræber efter at yde en service udover det sædvanlige, hvorfor vi blandt andet besøger dig flere gange om måneden eller efter aftale samt arrangerer events, lægemiddage, julefrokoster, sommerfester osv. Vigtigst af alt er dog, at vi der for dig 24/7 – 365 dage om året, og vi hjælper dig med alt det, du har behov for.

Bolig og rejse 

Vi ønsker at gøre din ansættelse så overskuelig som overhovedet muligt, og vi hjælper derfor med alt det praktiske. Vi sørger for, at du får en møbleret lejlighed tæt på hospitalet, hvori der er alt fra porcelæn til internet og TV inklusiv kabel-pakke. Med andre ord behøver du kun at medbringe tøj, håndklæder og personlige ejendele. Som udgangspunkt får du også betalt en tur/retur rejse til Sverige hver måned.

Vi opbygger relationer og tryghed gennem kontinuitet

Når du arbejder på et dansk hospital via os, vil du opleve, at du i højere grad kommer til at arbejde mere klinisk end du er vant til. Vi arbejder målrettet for, at vores læger slipper for så meget administrativt arbejde, således du kommer til at arbejde med det, du er bedst til – patienterne. Der er desuden på langt de fleste hospitaler mere personale på afdelingerne i Danmark end i Sverige. Vores fokus på kontinuitet i ansættelsen gør, at du bliver betragtet på lige fod med de fastansatte læger i stedet for som vikar. Dette betyder, at du bliver en fast integreret kollega, hvilket skaber stærke relationer og tryghed til både patienterne og personalet.

Vi ønsker, at du skal blive længe 

Vi har stor fokus på personlig kontakt, ærlighed, kvalitet og tillid. Vi tilbyder markedets højeste serviceniveau til både læger og kunder, og vi arbejder med ’one-point-of-contact’ samt 24/7 service. På denne måde sikrer vi, at eventuelle udfordringer der kan opstå altid løses af samme kontaktperson, som er ansvarlig for både lægen og kunden.

Vi har desuden stor fokus på, at du skal trives i Danmark – også udenfor arbejdstiden. Derfor arrangerer vi ofte fællesarrangementer, events, lægemiddage, konferencer, foredrag osv., og vi byder altid gerne på kaffe på et af vores tre kontorer.

Lyder dette interessant?

Du er meget velkommen til at kontakte Kasper Madsen på +45 22 58 38 91/ kasper.madsen@konzenta.com og få en uforpligtende samtale om, hvad vi kan gøre for dig eller udfylde nedenstående formular og blive opdateret, når vi får et job inden for dit specialområde.

Hvad siger andre læger?

Hvordan er det at arbejde i Danmark? Er det svært at undvære sin familie? Og hvad med sproget?

Du har sikkert en masse bekymringer og spørgsmål, hvis du overvejer at arbejde i Danmark. Se med i nedenstående videoer og hør hvordan andre læger, som har stået i din situation, har oplevet det.

Thomas Linné

Klinisk onkolog

Eva Gustafsson

Børne- og ungdomspsykiater

Bo Lindahl

Børne- og ungdomspsykiater