Leder I efter en europæisk special- eller overlæge, som kan varetage et længerevarende konsulentjob for senere at blive fastansat hos jer?

Vores koncept om rekruttering af europæiske special- og overlæger hedder temp. to perm. – temperay to permanent. Vi samarbejder med en af Europas førende leverandører af EU-læger, som står for hele rekrutteringsfasen inkl. sproguddannelse i dansk. Vores fokus er på kvalitet, fastholdelse og kontinuitet, hvorfor vi koncentrerer os om integrationen af lægen og dennes familie. Integrationen indebærer blandt andet hjælp med skole/børnehaveplads til lægens børn, møbleret bolig, forsikringer, skat samt et arbejde til en evt. ægtefælle – vi ved, det er vigtigt for kontinuiteten.

Vi bruger de første tre år af ansættelsen på at integrere lægen og familien i Danmark, således alle er trygge ved en fastansættelse på hospitalet derefter.

Vi har stor fokus på den personlige kontakt og på at levere markedets højeste serviceniveau, så derfor har I en ‘one-point-of-contact’, som altid står til rådighed, hvis I oplever udfordring i forbindelse med lægens ansættelse. Der vil derudover være løbende evalueringssamtaler mellem jer, lægen og os. Det er et krav for ansættelse i Danmark via os, at lægen har minimum fem års erfaring som speciallæge, og ydermere består B2 niveau i dansk.

 

Du kan læse mere omkring, hvordan det er at samarbejde med KonZenta, og hvilke fordele I har som hospital herI er også meget velkommen til at kontakte Kasper Madsen på +45 22 58 38 91/ kasper.madsen@konzenta.com og få en uforpligtende samtale om, hvad vi kan gøre for jer.